Online verkopen stijgen nog steeds

Woocommerce webwinkel

WooCommerce is een open-source, volledig aanpasbaar e-commerceplatform voor ondernemers over de hele wereld. Ga verder dan de beperkingen van traditionele e-commerceoplossingen en laat u alleen beperken door uw eigen verbeeldingskracht.

Vertrouwen en continuïteit: WooCommerce is gebouwd op WordPress, de software die meer dan 34% van het web aandrijft. Regelmatig gecontroleerd door Sucuri, een marktleider in beveiliging, bent u in goede handen.

Inhoud centraal: WooCommerce werkt bovenop het meest populaire inhoudbeheersysteem ter wereld en integreert handel naadloos met inhoud. Alles wat u nodig heeft, bevindt zich op één plek.

Een modulair systeem: WooCommerce wordt slank gehouden, zodat u alleen de gewenste opties kunt toevoegen. Het is ook gemaakt om samen te werken met uw favoriete WordPress-plug-ins, zodat u de functies kunt behouden waar u al van houdt.

Alles verkopen: van fysieke producten en digitale downloads tot abonnementen, inhoud en zelfs afspraken, je kunt alles verkopen met WooCommerce.

Geen limieten: WooCommerce is volledig open-source, wat betekent dat u alles en nog wat kunt aanpassen en aanpassen. Omdat u de volledige controle heeft, kunt u onbeperkt producten en gebruikers toevoegen en onbeperkt bestellingen aannemen.

Wereldwijde gemeenschap: WooCommerce-winkels en -ontwikkelaars komen van over de hele wereld – van Noorwegen tot Zuid-Afrika, van Canada tot Japan.

Meer weten over een Woocommerce webwinkel?

We hebben meer dan 15 jaar ervaring met Woocommerce dus stel u vraag. We komen graag in contact met u.

woocommerce logo

Webdesign

Webdesign is ons vak, internet genereert nieuwe ideeën. Wij leveren websites met de nieuwste technieken.

Lees verder

Webwinkels

Wij leveren webwinkels m.b.v. het open source systemen WooCommerce voor elke branche.

Lees verder

Hoger in Google

Wilt u uw website hoger in Google laten komen en wilt u meer bezoekers op uw website?

Lees verder