Help mijn website is geblokkeerd.

 In Algemeen

Voorkomen is beter dan genezen is het bekende spreekwoord en dat dit spreekwoord klopt in de praktijk hoef ik niemand uit te leggen. Toch is op het online gebied niet iedereen zich hier bewust van. Hoe vaak kom ik niet slecht onderhouden websites tegen, open source systemen die al jaren niet zijn geupdate en templates waarop de maken geen support meer geven. Je website ligt op een gegeven moment open en bloot om op de 1 of andere manier geïnjecteerd te worden met een script en als dit eenmaal gebeurt is wordt dat vaak binnen een week opgemerkt door Google met als gevolgd dat Google je uit de zoekresultaten haalt. Wat? Mag dit zomaar? Jazeker, Google wil graag het web en de resultaten schoonhouden van geïnfecteerde websites en schroomt niet om deze sites uit hun index te verwijderen.

Je website is niet meer te vinden alsof je bedrijf nooit bestaan heeft en als bezoekers rechtstreeks je domeinnaam intypen worden ze netjes naar een knalrode waarschuwingspagina geleid met de tekst ‘This site is infected”. Dat is nog eens een binnenkomer voor je aanstaande potentiële klant die zien we nooit meer terug.

Wat moet je doen?
Volg deze Google instructies, kom je er niet uit vraag je webbeheerder of mail.

Is uw site geblokkeerd vanwege kopieën van vermoedelijk auteursbeschermde informatie kijk dan bij het artikel geblokkeerde websites over Copyright bescherming.

Recent Posts
PONCK hoger in GoogleWordpress voor bedrijven